dimarts, 20 de maig del 2008

Conclusió de l'experiència

Haig de dir que mai m'havia imaginat que arribaria a fer un bloc.

La veritat és que un cop acabada la feina en faig un balanç molt positiu. Aquesta activitat m'ha conduït a poder conèixer molts portals educatius que en el dia de demà em poden ser molt útils com a mestra. Ja no tan sols els portals com són l'xtec o l'edu365, sinó blocs de mestres, d'associacions de pares, d'escoles... que pengen les seves vivències i informacions a la xarxa perquè la resta d'usuaris se'n puguin beneficiar.

Les noves tecnologies, en general, han fet que la societat en general avanci, que hi hagi una cooperació. Els recursos han augmentat moltíssim i és bo aprofitar-los fent-nos-en propietaris, extraient-ne un bon resultat.

Per altra banda, he pogut conèixer programes que mai havia sentit anomenar, molt interessants. Aquests estan fets de tal manera que no hagis ser un gran expert per a fer-los funcionar, cosa que és d'agraïr. Sinó hagués esta per l'assignatura penso que no els hauria utilitzat mai. L'experiència amb el Movie Maker ens ha portat a viure situacions divertides tot grabant el video.

També he descobert el Kid Pix. És impressionant lo bé que s'ho poden arribar a passar els nens experimentant amb aquest programa! I el millor de tot és que amb propostes com aquesta aprenen divertint-se.

Per acabar, vull dir que totes les activitats que hem inclòs en el bloc m'han fet obrir la ment respecte a l'educació i a la docència.