dimarts, 20 de maig del 2008

Conclusió del blog

Crec que haver fet aquest bolg m'ha servit per aprendre moltes coses noves que no coneixia. Tant les activitats que hem fet ( el clip educatiu, la proposta dek Kid Pix...).

Mai hauria pensat que pogués aprendre a fer tantes coses amb l'ordinador. Pel que fa als programes que hem utilitzat, el Kid Pix no l'havia vist mai,, i l'he trobat molt interessant per a treballar amb els nens, i molt divertit! El Movie Maker ja l'havia utilitzat anteriorment però realitzant aqueta activitat he aprés a fer coses amb ell que no coneixia.

Per altre banda, ha sigut molt interessant aprendre a utilitzar internet com a buscador de recursos per a posar en pràctica a les aules i no per altres coses que estem acostumats a buscar, com poden ser informació per a realitzar els nostres treballs.

En definitiva crec que la creació d'un blog és molt interessant ja que el dia de demà ens pot ser de gran ajut per a col·laborar entre professors aportant informació i recursos que tinguem a altres companys i que a nosaltres també ens els puguin aportar.